Despre noiLocul de Poveste este un spatiu de joaca si relaxare conceput pentru intreaga dumneavoastra familie. Suntem o echipa formata din oameni tineri, veseli, creativi si flexibili si suntem pregatiti sa raspundem asteptarilor dumneavoastra si a copiilor.

Spatiul este dotat cu echipamente profesionale, noi si de calitate, podeaua si colturile sunt acoperite cu materiale moi, antisoc si antiderapante. Avem control total aspura spatiului prin camere de supraveghere si cei mici sunt atent supravegheati de angajatii nostri.

Prioritatea nostra este siguranta copiilor dumneavoastra, dar ne asiguram ca le oferim si distractie din plin, momente unice, intr-un cadru de poveste. De asemenea va oferim si dumneavoastra posibilitatea sa va distrati, relaxati sau sa va detasati de grijile cotidiende, in spatiul special amenajat cu canapele confortabile, jocuri de societate, masa de foosball si hockey, jocuri pe TV sau muzica relaxanta.De ce sa ne alegeti pe noi?
Mickey si Minnie Mouse
Petreceri tematice de poveste

Organizam petreceri tematice inedite si pline de culoare, cu o atmosfera de poveste, in care cei mici vor petrece momente unice alaturi de personajele preferate.

star with ball
Distractie pentru adulti

Pentru ca ne dorim ca timpul pe care il petreceti cu familia sa fie unul de calitate si pentru a va asigura tot confortul si relaxarea alaturi de familia dumneavoastra, am creat un spatiu dotat cu canapele confortabile, masa de foosball si hockey, jocuri de societate, jocuri cu console pe TV, Karaoke. Aici va puteti distra, relaxa sau socializa si cu alti adulti.

Coffee cup
Bar cu racoritoare si cafea

Doriti sa savurati o cafea gustoasa, o limonada rece sau un ceai cald? Locul de Poveste este dotat cu un bar in care veti gasi cafea si racoritoare de toate tipurile.

Elf
Siguranta pentru copii

Preocuparea noastra pentru siguranta copiilor dumneavoastra este o prioritate pentru noi, de aceea podeaua este acoperita cu material antisoc si antiderapant, iar colturile sunt acoperite cu materiale antisoc. Cei mici sunt supravegheati tot timpul de angajatii nostri si avem control absolut aspura spatiului prin camere de supraveghere.

Wifi sign
Wifi gratuit

Daca doriti doar sa va relaxati si sa navigati pe internet, Locul de Poveste va pune la dispozitie Wifi Gratuit in incinta spatiului, iar User-ul si Parola le veti gasi la bar. De asemenea, daca aveti nevoie sa incarcati bateria la mobil sau tableta, va punem la dispozitie si incarcatoare.

mama si copilul
Spatiu pentru alaptat si schimbat bebelusi

Aveti si bebelusi in familie? Va asteptam cu mic cu mare la distractie, pentru ca am amenajat un spatiu care este dedicat alaptarii si schimbat scutecul bebelusului.

Locul de poveste - Loc de joaca in sectorul 3 din Bucuresti